Mijn aanpak

Ik help mensen weer de regie over hun leven te durven nemen. Van professor tot monteur en van CEO tot schoonmaker. Iedereen heeft wel eens een duwtje in de rug nodig. Dat is waar ik kom kijken. Desnoods geef ik een flinke zet. Het gaat mij erom dat jij weer in actie komt. Dat je weer het lef krijgt om keuzes te durven maken en stappen te zetten.

De weg hier naartoe is spannend én leuk. Je gaat belemmeringen zien en uitdagingen tegenkomen. Als die stip op de horizon eenmaal in beeld komt, ga je een ongekende energie voelen om het beste uit jezelf en jouw organisatie te willen halen. Dat gun ik iedereen.

De basis zit in de juiste aandacht. Luisteren en het gevoel geven dat je er écht voor de ander bent. Maar ik doe dit wel vanuit een stuk nuchterheid en humor. Geen geitenwollensokken sessies met wierook, maar concrete stappen in een ontspannen sfeer. En hierbij stel ik mijzelf ook kwetsbaar op, want gelijkwaardigheid vind ik belangrijk.

De basis zit in de juiste aandacht

Mijn methode

Ik werk vanuit een concrete methodiek: Het CVinSpe™ programma. In 8 modules gaan we op zoek naar de rode draad in jouw leven. Dit programma resulteert in een lange termijn plan, weergegeven in een persoonlijk CVinSpe™. Ook wel levensmissie genoemd. Het CVinSpe™ is de opvolger van het gewone curriculum vitae, waarin jouw toekomstige levensloop in beeld wordt gebracht. Het stelt je in staat gedurende jouw verdere leven bewuster keuzes te maken, doordat er gefocust wordt op een zelf uitgedacht einddoel. Dit einddoel wordt gebaseerd op jouw persoonlijke waarden en idealen, wensen en unieke kwaliteiten. Het CVinSpe™ kan leiden tot interessante gesprekken met jouw (toekomstige) werkgever over jouw ambities en over jouw inzetbaarheid nu én op lange termijn.

Elke sessie wordt voorzien van een concrete rapportage. In jouw persoonlijke online omgeving bereid je de sessies voor en werk je de sessies uit, waardoor inzichten beter beklijven en resultaten bewaard blijven.
Een verkort programma is ook mogelijk.

Menu