Inspiratie

Mijn referenties

Margreta geeft veel ruimte om dingen op je eigen tempo te doen en je eigen inzichten te verwerken, maar stelt vaak zeer intrigerende vragen. Sessies bij haar bleven vaak nog enige tijd nazinderen. Ik zou het zo weer doen en kan het ook iedereen aanraden!

Anne

Service Manager Schiphol

Ik heb erg veel geleerd v.w.b. mijn werk, maar ook voor mijn persoonlijke leven. Vond je erg professioneel in je werk en je wist de goede mix tussen serieus en humor te vinden. Vond het erg leuk om met je te werken en zal ook iedereen aanbevelen om van CVinSpe gebruik te maken.

Hans

Productieleider

Dit was voor mij een geweldige ervaring! Het programma is goed opgebouwd; het volgt een logische volgorde en heeft een duidelijk doel voor ogen, elke module draagt daar op gepaste wijze aan bij. Zeer waardevol.

Niko

Claims Manager

Menu